Galbiy Sdn Bhd

Employer
Offline

Send message to "Galbiy Sdn Bhd"

Follow us
Offline

Send message to "Galbiy Sdn Bhd"

Follow us

Overview

We are started on 2019 and SMEs company with e-learning education centre for adults. We teach religious education for society by using an online platform. Our employees are among fresh graduated. We are encourage them and provide them a continuous training to be a part in industrial.

About Company

Kisah perniagaan ini bermula pada tahun 2019, dimana founder kami Ustaz Amar Samsuri menerima banyak maklum balas tentang lambakan kelas al-Quran dianjurkan oleh pelbagai pihak, namun, keberkesanannya masih kurang optimum. Oleh itu, berbekalkan pengalaman founder kami mengajar al-Quran lebih 8 Tahun, maka, dengan rasa penuh tanggungjawab, founder kami mengambil keputusan untuk menubuhkan TanzeelWorks sebagai platform untuk membantu lebih ramai golongan dewasa yang memerlukan bimbingan ilmu Quran sama ada dari segi bacaan, hafazan & kefahaman al-Quran.

Alhamdulillah, sehingga kini kami telah membantu lebih 2,000 orang golongan dewasa membaca, & memahami al-Quran secara online & offline. Matlamat utama kami adalah untuk merealisasikan Visi Tanzeelworks sebagai peneraju utama di dalam membantu masyarakat belajar membaca dan memahami isi Quran yang terbesar & terkenal di Malaysia dan di peringkat antarabangsa.

InshaAllah.

Frequently Asked Questions

From 8.30am to 5.30pm sunday to Thursday

EPF, SOCSO, allowance attendance, Overtime,

11-50